top of page

Din Design Pyjamas

Ett Ansvarsfullt Modeval från PYJAMA

I dagens företagsklimat är det inte bara viktigt att vara synlig, utan också att effektivt kommunicera företagets värderingar. Detta är varför specialdesignade pyjamasar har blivit ett värdefullt verktyg för företag. PYJAMA, med sitt huvudkontor i Växjö, Kronoberg, har revolutionerat användningen av profilkläder genom att erbjuda företagsanpassade pyjamasar, vilka inte enbart är bekväma sovkläder utan också symboler för företagets engagemang i viktiga sociala och miljömässiga frågor.

Dessa pyjamasar designas i enlighet med företagets brand och personliga preferenser, och tillåter ett företag att uttrycka sin unika identitet på ett kreativt och personligt sätt. Efter designprocessen kommer pyjamasarna att säljas på PYJAMA:s hemsida, där hälften av intäkterna kommer att skänkas till en välgörenhetsorganisation som valts av företaget.

Bild3_edited.jpg

Designa Din Företags Pyjamas

Varje företagsanpassade pyjamas från PYJAMA är en representation av företagets varumärke och värderingar, tydligt markerade med deras egen logotyp. Dessa skräddarsydda nattplagg produceras i Småland, där varje detalj av design och tillverkning är genomsyrad av en filosofi om hållbarhet och samhällsansvar. Dessa pyjamasar är inte bara till för avslappning; de är symboler för solidaritet och omtanke.

Peace Life P-pyjamaser från PYJAMA är skapade för att demonstrera företagets stöd för fred och solidaritet med dem som drabbas av konflikter. Genom att använda dessa som företagskläder kan företag i Växjö och andra delar av Kronoberg visa sitt mod och sin ställning i frågor som de brinner för. Dessa är mer än bara sovplagg; de är ett uttryck för företagets etiska ställningstaganden.

Å andra sidan fokuserar Cozy Life P-kollektionen på komfort och främjar en grönare framtid. Dessa pyjamasar är designade inte bara för att vara bekväma sovkläder, utan även för att symbolisera ett företags åtagande för en harmonisk arbetsmiljö och aktivt miljöskydd. När företag i Småland väljer dessa pyjamasar, visar de tydligt att de värderar både sina anställdas välbefinnande och planetens hälsa.

PYJAMA:s engagemangsprocess innebär att företagen inte bara köper en produkt, utan engagerar sig i ett bredare samhällsansvar. Hälften av inkomsterna från försäljningen av dessa pyjamasar på företagets webbplats doneras till en välgörenhetsorganisation som företaget väljer. Att bära dessa pyjamasar från PYJAMA är därför inte bara en fråga om stil eller komfort, det är ett bevis på företagets ansvarsfulla val.

Med PYJAMA:s företagsanpassade pyjamasar har varje företag i Kronoberg, Sverige och världen över en unik möjlighet att visa upp sina kärnvärden på ett synligt och betydelsefullt sätt, och samtidigt bidra till en bättre värld.

VÅRA "P" MÄRKTA 

VÅRA "P" MÄRKTA

logo.saj_.white300.png
surolle-logo2.png
logo_sv.png
bottom of page