top of page

Välkommen till "Pyjamas Berättelser"

Välkommen till "Pyjamas Berättelser" – en inspirerande blogg där vi delar berättelserna bakom våra P-märkta företag och deras resa mot hållbarhet och ansvarstagande.

På PYJAMA, mer än bara att skapa profilkläder, är vi engagerade i att väva samman berättelser om omsorg, ansvar och solidaritet. Vår blogg "Pyjamas Berättelser" är en plattform där våra samarbetspartner får dela sina unika resor och förklara varför de har valts att bli P-märkta av PYJAMA. Här kommer du att hitta gripande berättelser om företag som tar ställning för sina anställdas välbefinnande genom vår "Cozy Life"-kollektion, eller som uttrycker solidaritet och fred genom "Peace Life"-linjen.

Varje berättelse på "Pyjamas Berättelser" är en inblick i de värderingar och det engagemang som våra P-märkta företagspartner har visat. De delar sina erfarenheter av att bära och sprida våra kläder, som varje par tofflor, pyjamas eller t-shirt som symboliserar mer än bara komfort – de representerar ett steg mot en mer hållbar och rättvis framtid.

"Pyjamas Berättelser" är inte bara en blogg, det är en samling av verkliga exempel på hur företag kan göra en skillnad. Vi firar och lyfter fram de ansträngningar och åtaganden våra partner har gjort för att skapa en mer ansvarsfull och hållbar värld. Bli inspirerad, bli informerad och framförallt, bli en del av denna rörelse genom att följa med på resan som våra P-märkta företag har påbörjat.

Varje berättelse är en påminnelse om att valet av profilkläder kan vara en kraftfull handling av socialt ansvar. Så dyk in i "Pyjamas Berättelser" och upplev själv kraften i kläder som inte bara ser bra ut, utan också gör gott.

bottom of page