top of page

HUR Du får "P" Märket

För att göra processen att få din företagsanpassade pyjamas enklare och mer effektiv, har PYJAMA strukturerat om stegen. Här är hur du kan få din egendesignade reklampyjamas och samtidigt bidra till en god sak:

  1. Ta kontakt för rådgivning: Starta processen genom att ta kontakt med PYJAMA. Detta kan göras via vår hemsida, e-post eller genom att direktmeddelande oss på sociala medier.

  2. Få designförslag kostnadsfritt: Efter din initiala förfrågan kommer våra designers att skapa anpassade designförslag baserade på ditt företags brand och önskemål, helt utan kostnad.

  3. Beställ ett minimum av 5 för företaget och 10 till försäljning: För att gå vidare, behöver ditt företag beställa minst 5 pyjamasar för internt bruk och ytterligare 10 för försäljning.

  4. Du väljer välgörenhet: Välj vilken välgörenhetsorganisation som ska motta en donation. Detta ger en personlig prägel på ditt företags engagemang och visar på ett autentiskt samhällsansvar.

  5. Pyjama levererar och säljer din reklam pyjamas samt skänker pengar till välgörenheten: När pyjamasarna är färdiga levererar vi dem och ser till att de också säljs via vår hemsida. Hälften av intäkterna från försäljningen doneras till den valda välgörenheten.

  6. Pyjama bloggar om och postar på sociala medier om din goda gärning: Vi kommer att marknadsföra ditt företags goda gärning och ditt samhällsengagemang genom inlägg på vår blogg och genom att dela uppdateringar på våra sociala medier.

Denna strukturerade och tydliga process gör det enklare för ditt företag att visa upp sitt engagemang och bidra till ett bättre samhälle, en pyjamas i taget. Tveka inte att nå ut till oss för att börja denna spännande och meningsfulla resa.

Hör av dig

Båtsmanstoget 2, 352 30 Växjö, Sweden

0735924773

Tack för ditt meddelande!

bottom of page